Contact

Bedankt voor uw interesse in International Belgian Brass Academy. Vragen of opmerkingen? Aarzel niet om ons te contacteren via onderstaande mogelijkheden.

E-mail

Stuur ons een e-mail op katrien@belgianbrass.be.

Telefoon

Telefoneer ons op het nummer +32 491 22 78 91.

Chat

Stuur ons een bericht op Facebook Messenger.

Veelgestelde vragen

International Belgian Brass Academy 2024 vindt plaats in CC Het SPOOR te Harelbeke, België. De concerten zijn verspreidt over verschillende avonden: zondag 07/04/2024, dinsdag 09/04/2024, woensdag 10/04/2024, donderdag 11/04/2024 en vrijdag 12/04/2024. Het volledige programma kunt u hier bekijken.

Een standaard toegangsbewijs kost €20,- in de voorverkoop en €25,- aan de deur. Met dit ticket heeft u toegang tot één avondconcert.

Zeker! Ontdek onze exclusieve masterclasses! Profiteer van de unieke kans om les te krijgen van gerenommeerde musici zoals Bastien Baumet, Frøydis Ree Wekre, Peter Moore, Andrei Kavalinski, Antoine Colin, Sławomir Cichor, Wim Van Hasselt en Fabien Wallerand. De masterclasses vinden plaats van 8 april 2024 tot en met 12 april 2024. Kies tussen een dagpas en een weekpas voor flexibiliteit. Voor meer informatie, klik hier of stuur een e-mail naar katrien@belgianbrass.be.

IBBA, afgeleid van International Belgian Brass Academy, overstijgt louter een afkorting. Het symboliseert een levendige gemeenschap waar gepassioneerde muzikanten en liefhebbers samenkomen om de pracht van koperblaasmuziek te vieren. Het staat voor artistieke excellentie, educatie en het scheppen van onvergetelijke muzikale momenten. IBBA belichaamt diversiteit en streeft voortdurend naar innovatie, waardoor het uitgroeit tot een levendige uitdrukking van muzikale levendigheid en verbondenheid.

Beleef onvergetelijke momenten

Betreed de wereld van muzikale meesterwerken. Boek nu je tickets en beleef onvergetelijke momenten met de International Belgian Brass Academy.